Manchester United slog rival Liverpool, 3-2, på söndag i FA Cup fjärde omgången. Det var en fram och tillbaka-match med Bruno Fernandes som gjorde vinnaren på en sen frispark. Bruno Fernandes höll upp bröstet i en vinnares ställning och Långärmad på hans kropp var särskilt iögonfallande.

 

Det fanns inga poäng på plats och inga positioner på spel, men under en säsong där United har positionerat sig i ett Premier League-titellopp för första gången sedan 2013 är vinster som detta - åtminstone - en psykologisk boost som också upprätthåller värdefull fart.

 

det var fortfarande inte konsekvent bra, men Mohamed Salah med fotbollströjor och Roberto Firmino med Långärmad No.9 kombinerade äntligen för att få bollen i nätet för Liverpool två gånger. Salah var fortfarande inte bra totalt sett, men båda hans mål var färdiga från centrala områden väl inom lådan, vilket var något han inte riktigt hade gjort den här säsongen.

 

Den goda nyheten för Liverpool var att poängen var jämna när andra halvlek började, även om det bara varade i tre minuter. Manchester United Matchtröja Hemma 2020-2021 är särskilt bländande på det gröna fältet den här gången. United var återigen hänsynslös i pausen: Edinson Cavani knackade på Greenwood och Rhys Williams gjorde en röra av hans genomboll. Rashford tog över och strejken var aldrig i tvivel, 23-åringens 15: e mål för kampanjen gick in till Alissons vänster.

 

United var ovilliga att flytta Marcus Rashford mitt i glädjen mot Trent Alexander Arnold och Rhys Williams till höger om Liverpools lösa ryggfyra. Andy Robertson, vänsterbacken i Liverpool, fick inte lika mycket frihet mot den imponerande Pogba. Att påtvinga Pogbas fotbollströja vid denna tid, som pansar, vände tidvattnet och förhindrade motståndarens attack.

 

"Jag tyckte att Paul spelade riktigt bra på mittfältet idag, kom på bollen för oss, vann tacklingar, vann huvudspel", sa Solskjær. "Men han klarade sig riktigt bra på Anfield. Acrescentamos outra honra à fotbollströjor do Manchester United